Om Louisa

Opnå dit fulde potentiale og inspirér andre med din stærke fremtræden!

Min karriere har givet mig unikke kompetencer, som jeg nu anvender i mit arbejde med mine kunder, således at de højner deres performance og når deres mål uden at miste balancen.

I løbet af min karriere har jeg haft utrolige muligheder for at lære og vokse som person. Min tid inden for politiet, sygeplejen og brandvæsenet – for at nævne nogle af arbejdsområderne – har udstyret mig med et unikt sæt færdigheder, som jeg anvender i praksis, når jeg arbejder med mine kunder. Fra at arbejde under pres til at træffe afgørende beslutninger i modgang har jeg opnået værdifuld viden om udholdenhed, beslutsomhed og mod.

De udfordringer, jeg har stået over for, har kun styrket min vilje til at opnå resultater. Jeg har opnået en stærk vilje til at fortsætte med at handle trods udfordringer, jeg søger at vækste hver evig eneste dag, og jeg er målrettet for at nå opsatte mål.

I dag er jeg ikke fokuseret på målet, men snarere på rejsen og den udvikling, der følger med. Jeg er blevet bevidst om, at ved dedikation, vedholdenhed og struktur, kan vi opnå mere, end vi troede var muligt.

Hvorledes jeg kan hjælpe!

Onlinekurser med strategier og værktøjer, du kan bruge fra dag 1. Fordelen ved mine små onlinekurser er, at du kan tage kurset, hvornår end passer det dig bedst at få ny viden og kompetencer!

Mindset til Succes

Et 3-måneders online program, hvor du vil modtage værktøjer og strategier til at forbedre og styrke dit mindset. Få et High performance-mindset og opnå den succes, du drømmer om.

Præstation til succes

En 12-måneders certificeret uddannelse, hvor du vil forbedre dine færdigheder for at blive en bedre performer. Programmet tilbyder omfattende træning, praktiske øvelser for at hjælpe dig med at nå dine mål. 

Jeg brænder for at støtte dig i at højne din præstation.

Da jeg begyndte min rejse, føltes det som at gå med bind for øjnene, indtil jeg traf beslutningen om at investere i mig selv. Jeg investerede i ressourcer, der kunne bringe mig hurtigere mod mine mål med strategier og taktikker til, hvordan man gør. Det var i begyndelsen noget af en omvæltning, men jeg fortryder intet, da det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort!

Nu er det min tur til at støtte andre i at skabe det liv, de ønsker.

Lad os tale sammen. Er du klar til at skabe et stærkt mindset, opnå en bedre balance og leve op til dit fulde potentiale?

Louisa Thostrup - mindset coach and business mentor

Send en besked til Louisa Thostrup

Kontakt formular til hjemmesiden