Om Louisa

Du har potentiale til at optræde højere og inspirere andre!

Lad mig guide dig til at finde din indre styrke!


Book en gratis strategisamtale

Min karriere har givet mig unikke kompetencer, som jeg nu anvender i mit arbejde med mine kunder, således at de højner deres performence og når deres mål uden at miste balancen.

I løbet af min karriere har jeg haft utrolige muligheder for at lære og vokse som person. Min tid inden for politiet, sygeplejen og brandvæsenet – for at nævne nogle af arbejdsområderne – har udstyret mig med et unikt sæt færdigheder, som jeg anvender i praksis, når jeg arbejder med mine kunder. Fra at arbejde under pres til at træffe afgørende beslutninger i modgang har jeg opnået værdifuld viden om udholdenhed, beslutsomhed og mod.

De udfordringer, jeg har stået over for, har kun styrket min vilje til at opnå resultater. Jeg har opnået en stærk vilje til at fortsætte med at handle trods udfordringer, jeg søger at vækste hver evig eneste dag, og jeg er målrettet for at nå opsatte mål.

I dag er jeg ikke fokuseret på målet, men snarere på rejsen og den udvikling, der følger med. Jeg er blevet bevidst om, at ved dedikation, vedholdenhed og struktur, kan vi opnå mere, end vi troede var muligt.

Hvorledes jeg kan hjælpe!


Onlinekurser

Onlinekurser med strategier og værktøjer, du kan bruge fra dag 1. Fordelen ved mine små onlinekurser er, at du kan tage kurset, hvornår end passer det dig bedst at få ny viden og kompetencer!


More information


Mindset til succes

Et 3 måneders online program, hvor du vil modtage værktøjer og strategier til at vækste med holdbare løsninger.


Mere information


Performance til succes

En 12 måneders certificeret uddannelse, hvor du vil forbedre dine forudsætninger for at performe endnu bedre.


Mere information

Jeg er passioneret omkring at supportere dig til at højne din performance.

Da jeg startede min rejse, gik jeg i blinde indtil jeg tog en beslutning om at investere i mig selv. Jeg investerede i ressourcer, der kunne bringe mig hurtigere hen imod mit mål – det giver ikke mening at opfinde den dybe tallerken igen – og nu er det min tur til at hjælpe andre til vækst!


Book et gratis strategimøde

Louisa Thostrup working

Words from my clients

Johanne

Louisa is a person who has a very good heart. She’s very welcominbg and kind, in short, she’s AMAZING. She has always given me nice words that has motivated me to continue thriving. She always makes sure that I am ok and remind me that I am doing a great job. Louisa’s origin name means warrio, and yes, I do agree with that. She is very strong, but still sensitive and genuine.

5/5

Linda

CEO at abcolut.dk

I’ve had coaching with Louisa, and it was very giving. After the first session, I had two assignments to solve. I’ve had a hard time both familywise-and workwise, so I tried to approach that with a positive mindset, and it was so rewarding. I can only thank Louisa a lot, and I know she’ll say, she didn’t do anything and that I did it all – perhaps – but she showed med the way. I’m now ready to go after my goal and work hard at that.

5/5

What people might not know about me!

  • I wake up with coffee in my hand
  • I balance beeing a single mom with my career
  • I love crossfit and keeping my body and mind fit
  • I love Opera, Bubbles & Mushrooms
  • I write journal every morning

Louisa Thostrup - Mindset coach and Business mentor in her car

Let’s get in touch

Are you ready to achieve a better balance & live up to your full potential as a Leader?

Book your personal and free strategy call today!


Book your strategy call today